EL-Entreprenad i Stockholm

 Vi tar totalentreprenadåtaganden där vi står för helhetsansvaret från framtagande av handlingar till slutförd entreprenad. Våra duktiga och certifierade elektriker har bred erfarenhet av utförande av entreprenader från färdiga handlingar och ritningar.

Ni är välkomna till oss redan i planeringsstadiet i ert bygg- eller renoveringsprojekt. Då kan vi hjälpa er med planering och projektering, rådgivning och ljusdesign. Det är viktigt att inte bara utgå från de behov man har i dagsläget utan även fundera på framtida behov. Vi hjälper er att planera för kommande behov och föreslår lösningar som gör det enkelt att bygga ut anläggningen om era behov ökar i framtiden.

Fördelen med entreprenad

Vi hjälper dig med heltäckande elservice och har lång erfarenhet inom branschen med spetskompetens.  Fördelen med entrenprenad är att du slipper ansvara för bemanning eller planering för de delar av projektet som rör elarbeten.

Vi ger dig en helhetslösning som håller kvalitet och säkerställer att installationerna alltid görs säkert, ekonomiskt och miljömässigt.

Entreprenad i Stockholm

Vi är en kreativ och fruktbar partner som gärna bistår dig i ditt entreprenaduppdrag i stockholm.

Midcraft Elteknik leds av arbeten enligt ISO 9001:2015 kvalité & ISO 14001:2015 Miljö Arrow right. Vi energi optimerar er anläggning för bästa ekonomi & miljö och följer noga trender inom marknaden för el.

Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök med vägledning och råd om hur vi kan hjälpa just er.

Vår kunskap & kompetens är er trygghet