Elektriker i Stockholm till bäst timpris

Vi har duktiga, certifierade elektriker och vår ambition är att erbjuda dig bäst timpris på elektriker i Stockholm. Vi hjälper dig med heltäckande elservice och har lång erfarenhet inom branschen med spetskompetens. Kontakta oss för ett kostnadsfritt besök med vägledning och råd om hur vi kan hjälpa just dig. Vi har ett helhetsperspektiv kring säkerhet, design och ekonomi för ditt hem och hushåll.

Vi hjälper dig med dina eluppdrag

Vår serviceavdelning tar varierande uppdrag inom el från mindre installationer till hyresgästanpassningar. Vi hjälper dig också med rådgivning, underhåll, felsökning, felavhjälpning och även kontroller av er elanläggning. Genom rådgivning, analyser och regelbunden service förebygger vi eventuella driftstörningar. Med underhåll och tidiga åtgärder optimerar vi er elanläggning och tar samtidigt vara på vår gemensamma miljö. Våra elektriker i Stockholm kan hjälpa er att slimma er anläggning med energisparåtgärder och ett miljöperspektiv. Vår serviceavdelning är en levande brustablett för er elanläggning, både sprudlande och snabbverkande utan att vara fabrikatsbundna.

 

Solcellsanläggning i Stockholm

Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även hjälpa dig med solcellsanläggning i Stockholm. Varmt välkommen att kontakta oss så pratar vi mer!

 

Entreprenad i Stockholm

Vi tar totalentreprenadåtaganden där vi står för helhetsansvaret från framtagande av handlingar till slutförd entreprenad. Det vill säga att vi bakar era idéer från ax till färdig limpa. Våra arbetsledare och elektriker i Stockholm har bred erfarenhet av utförande av entreprenader från färdiga handlingar och ritningar. Vi bistår gärna som både utförare men även en rådgivande part.


Med ovanstående kriterier så är vi en kreativ och fruktbar partner som gärna bistår dig i ditt entreprenaduppdrag.


Midcraft Elteknik leds av arbeten enligt ISO 9001:2015 kvalité & ISO 14001:2015 Miljö Arrow right