Referensprojekt

Under åren har vi haft förmånen att utföra el entreprenader på många olika projekt. Nedan finns en litet urval av dessa.

Br. Verkstaden, Nacka Strand, Stockholm. Beställare Besqab Projektutveckling AB

Uppe på höjden i Nacka Strand ska vi i samråd med Besqab bygga ca 100 nya bostadsrätter som utförande entreprenad under 2021-2022. Här bor du med utsikt över havet och Djurgården, 15 min från Fjäderholmarna och tre distansminuter till Östermalm.

Projektet Astoria lägenheter

Arcona AB Projektet Astoria. Lägenheter på utförande el-entreprenad med mycket hög standard, Miljö. Teknik såsom KNX mm.

Med slutkund Humlegårdens Fastigheter

Frekvensomvandlare FVP 15 & 17 värtaverket.

På Totalentreprenad EL åt SH-BYGG AB med Fortum AB som slutkund där Midcraft står för projektering leverans & installation av lokaler för frekvensomvandlare vid Värtaverket.

Citybanan Stockholm

Vi utför arbeten med Citybanan Stockholm slutkund är Trafikverket.

Furans gruppboende om- & tillbyggnad

Om och tillbyggnad gruppboende i Täby Kommun på utförande entreprenad åt Winge Byggnads AB.

Winge Byggnads AB Projekt Täby IP

I samråd ny produktion av byggnad på utförande entreprenad Täby IP IK Frej.Nybyggnad för omklädning. Byggnad av förtillverkade husmoduler, delvis i två plan som innehåller fyra fullstora omklädningsrum för vardera 25 personer. Domarrum, tränarrum och tvättstuga. Byggnaden får vissa mediafunktioner i mötesrum och en intervjuplats. Den förses med skärmtak, terrass och balkong mot matchplan. Blyertsgrå fasadpanel med gula accenter i enlighet med IK Frejs logofärger.

Aktivetetshus med fokus på miljötänk och teknik

Winge Byggnads AB i samråd ett Aktivitetshus i Täby på Totalentreprenad.

Spännande el projekt med mycket miljötänk och teknik som en god grund.

Lyktans seniorboende

Ombyggnad av seniorboende på utförande entreprenad i Täby.
Byggmästare Heving & Hägglund med slutkund Täby kommun.

Fyrspannsvägens förskola

Ny produktion av förskola i samråd där vi levererar en fullt färdig fsk från projektering till driftgenomgång med innehållande ex kraft, belysning, larm, passage, data, mm.

Winge Byggnads AB Fyrspannsvägens förskola på totalentreprenad EL slutkund Järfälla Kommun.

RO-Gruppen på totalentreprenad EL projekt Tegeludden slutkund Aros Bostad.

Gärdet är en speciell plats. Kanske är det närheten till både naturen och staden som gör det – majestätiska grönområden kombinerade med klassiskt funktionell arkitektur. Det senaste tillskottet till arkitekturskatten är Tegeludden Gärdet.

Fem minuters cykeltur från Stureplan hittar du denna omsorgsfullt framtagna byggnad med 120 nyutvecklade bostäder – allt från den smart planerade ettan för compact living till det smakfulla penthouset för den som vill och kan satsa på något större.

Ombyggnad och grundförstärkning av innerstadsfastighet


In3prenör AB i samråd Ombyggnad och grundförstärkning av innerstadsfastighet, Kungsträdgårdsgatan 18. Utförande entreprenad EL. Slutkund Riksbankens Jubileumsfond.

Promenadskon i Älvsjö

Serneke Bygg på totalentreprenad projektet Promenadskon i Älvsjö slutkund Familjebostäder.
Älvsjöstaden är ett större stadsutvecklingsområde, Familjebostäder nyproduktion har hög kvalitet i materialval och inredning.

Här bygger vi 197 lägenheter inkluderat 6 lss-boende biutrymmen, garage och det yttre lanskapet intill fastigheten.