Ring Skicka mail

Elmontörer i Stockholm om oss

Om oss som el-installatör

 

 

 Passa på & Gilla oss på FB

 

 

 

 

 

 

 

Elrätt elektriker

 

 

 

Elektriker Stockholm

 

Sammansättning och Historik

Elfirma Stockholm Midcraft Elteknik AB bildades Q1 2016.

 

Där VD´n Jarmo Mourujärvi (delägare i Midcraft) sedan år 2003 drivit eget elföretag med ett litet uppehåll för en tjänst som filialchef. Företagets VD har gått den långa vägen från lärling ute på elföretag till montör-ledandemontör-arbetsledare och VD. Detta ger företagets VD en helhetssyn för er som kund samt för företagets personal. Företagets el behörighet finns hos VD.

 

Inköp och Kalkyl

Jörgen Hellström (delägare i Midcraft) och Inköpsansvarig/kalkyl/Vvd med långt förflutet i el-grossist ledet. Även tidigare anställning hos armaturleverantör och inköps ansvarig.

Leder företagets inköp&kalkyl avdelning i samråd med VD & Projektledare.

Jörgens breda portfölj av leverantörer på inköp och insikt över den specifika kundens önskemål ger oss och kunden den trygghet i både leveranssäkerhet, kostnads medvetenhet, livscykelperspektiv som vi båda söker.


Produktion

VD i samråd med Inköp och projektledare leder den dagliga verksamheten i nära samråd med företagets montörskår som verkar ute på det aktiva fältet. För att bistå er i önskemål, krav och visioner för er anläggning.

Vi har en nära kontakt med Stockholms gymnasium varifrån i nära samarbete i den mån vi kan försöker lotsa in dom ungdomar som valt el-linjen ut på arbetsmarknaden. Via i första hand praktik hos oss i andra hand lärlingsplats på företaget för att sedan forma dom i sin yrkeskarriär till nått som vi kallar Midcraftare och som vi är väldigt stolta över.

Samtliga i projekt och service arbetande tjänstemän på Midcraft innehar Bas P - U certifikat.

 

Administrationen

Monica ansvarar för bokföring & administrationen som ex ROT och svarar er på ex faktura frågor mm.

 

Våra elmontörer i Stockholm

Midcraft är en elfirma i Stockholm som har 2016-06-01 17 st Elektriker anställda.

En Elmontör arbetar i regel med flera varierande uppgifter beroende på vald inriktning. Stor del av elektrikernas arbete är tekniskt baserat men även hantverksmässigt kunnande är ett måste. Gemensamt för de flesta elektriker är att de oftast har samma grund i utbildningen. Distributionselektriker, industrielektriker, installationselektriker och serviceelektriker är exempel på vanliga yrken/ valda inriktningar inom vårat område.

Samtliga elektriker anställda hos oss på Midcraft har certifikat & yrkesbevis.

Med service i tanken och optimal prestanda

Vi arbetar ut efter hållbarhets perspektiv med framtaget kvalité och miljö lednings program ISO 9001:2015 & 14001:2015. Arbetsmiljön där siktar vi på en noll vision i arbetsskador. Och systematiskt b.l.a. via Bra Balans utför hälsokontroller av våra anställda via upprättat avtal. Detta bildar ett centralt element i företaget som säkrar företagets fundament och innovativa framgång. Detta bidrar sedan till våra kunders trygghet genom leverans av professionalitet, kundnärhet, elsäkerhet och god kvalité från företaget.

 

Referensprojekt  Arrow right

 

 

 

VD´n har ordet

Professionellt och kostnadseffektivt arbete i samråd med er som kund, Samt ett trevligt bemötande med en positiv inställning och ansvarstagande är viktigt för oss för att uppnå leverans av god kvalité och därmed ett långsiktigt samarbets mål.

Vissa aktörer signalerar ut att kunna leverera bra eltjänster och produkter, Vi behöver egentligen inte - Våra nöjda kunder gör detta åt oss.

Verksamhets område

Vår geografiska marknad är Stockholm och Mälardalen och våra kundkategorier är byggentreprenörer, privata fastighetsägare, allmännyttan och offentliga myndigheter.

För att se våran portfölj av tjänster och pågående projekt se menyflikar för detta här på hemsidan.

 

Tveka inte kontakta oss beställ en Elektriker nedan vi lämnar kostnadsfria förslag

Elfirma Stockholm

 

För- och efternamn: *

Telefon: *

E-mail: *

Meddelande: *


Säkerhet: *


* = Obligatoriska fält

Copyright © Midcraft Elteknik AB 2017 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB