Ring Skicka mail

Elfirma Stockholm

Om oss som el-installatör

 

 

 Passa på & Gilla oss på FB

 

 

 

 

 

 

 

Elrätt elektriker

 

 

 

Elektriker Stockholm

 

Sammansättning och Historik

Elfirman Midcraft Elteknik AB bildades Q1 2016.

 

Där VD´n Jarmo Mourujärvi (delägare i Midcraft) sedan år 2003 drivit eget elföretag med ett litet uppehåll för en tjänst som filialchef. Företagets VD har gått den långa vägen från lärling ute på elföretag till montör-ledandemontör-arbetsledare och VD. Detta ger företagets VD en helhetssyn för er som kund samt för företagets personal. Företagets el behörighet finns hos VD.

 

Inköp och Kalkyl

Jörgen Hellström (delägare i Midcraft) och Inköpsansvarig/kalkyl/Vvd med långt förflutet i el-grossist ledet. Även tidigare anställning hos armaturleverantör och inköps ansvarig.

Leder elfirmans inköp&kalkyl avdelning i samråd med VD & Projektledare.

Jörgens breda portfölj av leverantörer på inköp och insikt över den specifika kundens önskemål ger oss och kunden den trygghet i både leveranssäkerhet, kostnads medvetenhet, livscykelperspektiv som vi båda söker.


Produktion

VD i samråd med Inköp och projektledare leder den dagliga verksamheten i nära samråd med företagets montörskår som verkar ute på det aktiva fältet. För att bistå er i önskemål, krav och visioner för er anläggning där vi är kvalitetsmedvetna samt nytänkande i vårat arbete.

Vi har även en nära kontakt med Stockholms gymnasium varifrån vi strävar efter att lotsa in dom ungdomar som valt el-linjen ut på arbetsmarknaden. I första hand som praktik hos oss i andra hand lärlingsplats på företaget för att sedan forma dom i sin yrkeskarriär till nått som vi kallar Midcraftare och som vi är väldigt stolta över.

Samtliga i projekt och service arbetande tjänstemän på elfirma Midcraft innehar Bas P - U certifikat.

 

Administrationen

Monica ansvarar för bokföring & administrationen som ex ROT och svarar er på ex faktura frågor mm.

 

Elfirma Stockholm

Midcraft är en elfirma i Stockholm som har 25 st Elektriker anställda.

En Elmontör arbetar i regel med flera varierande uppgifter beroende på vald inriktning. Stor del av elektrikernas arbete är tekniskt baserat men även hantverksmässigt kunnande är ett måste. Gemensamt för de flesta elektriker Stockholm är att de oftast har samma grund i utbildningen. Distributionselektriker, industrielektriker, installationselektriker och serviceelektriker är exempel på vanliga yrken/ valda inriktningar inom vårat område.

Samtliga elektriker anställda hos oss på Midcraft har certifikat & yrkesbevis.

Med service i tanken och optimal prestanda

Vi arbetar ut efter hållbarhets perspektiv och aktsamhetskrav med framtaget kvalité och miljö lednings program ISO 9001:2015 & 14001:2015.

Med stor framgång har vi kombinerat traditionella kärnvärden med den moderna eltekniken.

Våra kunder ger oss positiv feedbank för den proffesionella inställning i bemötande och leverans säkerhet som vi som ett stolt företag står för, anslut dig nu även du till denna skara av nöjda kunder och kontakta oss när det dags, Vi tar ditt projekt tryggt i hamn oavsett strömmen.

 

 

Referensprojekt  Arrow right

 

 

 

VD´n har ordet

Professionellt och kostnadseffektivt arbete i samråd med er som kund, Samt ett trevligt bemötande med en positiv inställning och ansvarstagande är viktigt för oss för att uppnå leverans av god kvalité och därmed ett långsiktigt samarbets mål.

 

Verksamhets område

Vår geografiska marknad är Stockholm och Mälardalen och våra kundkategorier är byggentreprenörer, privata fastighetsägare, allmännyttan och offentliga myndigheter.

 

 

Tveka inte kontakta oss beställ en Elektriker nedan vi lämnar kostnadsfria förslag

Elfirma Stockholm

 

För- och efternamn: *

Telefon: *

E-mail: *

Meddelande: *


Säkerhet: *


* = Obligatoriska fält

Copyright © Midcraft Elteknik AB 2018 | Powered by purePUBLISH | Hosted by WebOne AB